torstai 7. tammikuuta 2016

Talvista

Nyt on kyllä ollu tosi kylmät ilmat. Siitä johtuen leimulla oli vapaa tänään koska pakkasta oli -24.
Huomiseksi on onneksi luvattu lauhempaa joten menen varmaan aamupäivällä pitkälle maastolenkille, koska ollaan nyt enemmän peltoiltu ja viikonloppuna varmaan menen taas pellolla.Lunta saisi kyllä tulla reilusti että pääsisi edes vähän treenaamaan hankeen tänäkin talvena :D Huomenna koitan ottaa ehkä tarhasta kuvia ja ehkä menen kuvailemaan talvista maisemaakin, katsotaan kun riippuu tietysti osittain myös millainen ilma on.


Ensi viikolla leimulla on myös klinikka käynti. Siltä paikataan yksi hammas ja katsotaan samassa onko silmästä kerran poistettu kasvain uusinut kun näyttänyt vähän siltä. Tai no vilkkuluomessahan se on mutta jos alkaa uusiaja todetaan pahanlaatuiseksi voinherra menettää toisen silmänsä pahimmassa tapauksessa.

Jake tulee taas lauantaina töiden jälkeen tänne ja lähtee ma illalla. Mun piti mennä poriin ens viikolla mutta nyt liikaa ohjelmaa niin se kyllä siirtyy nyt taas..

(Nyt kun itse olen aktiivisempi,toivoisin aktiivisuutta hiukan teiltä lukijoiltakin:> )

P.S. yksi syy aktiivisuuteen on tabletti,tällä on niin yksinkertaista tehdä kaikki niin konetta käytän nykyään harvemmin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti