maanantai 4. tammikuuta 2016

Täällä taas

Leimu on nyt pääsääntöisesti liikutettu pellolla tai sitten maastossa koska kenttä on jäässä ja lunta ei paljoa ole niin se on kivikova.
Mentiin siis taas kerran pellolle ja tällä kertaa sainkin jaken mukaan ja kuvaamaan. Olin yllättynyt kuinka hyvin jake onnistui vaikkei hevosia ole ennen kuvannut, muita asioita kylläkin.

Äiti sanoi että leimu oli ollut edellisenä päivänä pönttö ja hän einollut päässyt selkään kun se oli pyörinyt.
Olihan se levoton ja jotain omaa siinä koitti sit munkin kanssa mutta mä en sinäänsä välitö, äiti on vähän arempi vaikka rohkeutta nyt saanutkin.

Mentiin ensin hetki käyntiä pellolle kävelyn lisäksi mutta alettiin aika pian ravaamaan. Leimu toimi tosi kivasti niinkuin on nykyään toiminutkin ja oli kivan pehmeä edestä ja liikkui hyvin omalla moottorilla. Vähän meinasi selättömänä mennä välillä mutta asia korjaantui aina välillä.Sitten otettiin laukkaa, laukassa leimu meinasi alkuun lähteä sinkoilemaan ja pomppimaan mutta rauhoittui sitten onneksi aika pian. Ei menty laukkaa hirveän paljon koska kylmempää kuin ollut ja en halunnut laittaa hyvässä säässä myöskään loimea leimulle eli en halunnut ratsastaa sitä hikeen.


Sitte mentiin loppuravit ja käveltiin hetki pellolla ja sitten käveltiin takaisin tallille.
Siellä jake otti vielä muutaman kuvan kun ratsastin riimulla ja narulla tarhalle ja pari tarhakuvaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti