tiistai 1. joulukuuta 2015

Kuulumisia!

Joo ensinnäkin anteeksi ihan hirveesti..Ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa eikä kyllä minkäänlaista motivaatiota blogia kohtaan.

Kuvia en ole vieläkään saanut koneelle eli mikäli postaukseen tulee kuvia ne on jotain vanhempia tai jotain mitä ole faceen jakanut.
Mutta siis asiaa. Aika menee tallilla ja kotona ja poikaystävän kanssa.
Kotona oli tossa pari kuukautta sitten oikein suursiivous lattioiden vahaamista myöden, ja vaikka on vasta joulukuun ensimmäinen on kämppäni jo nyt todellinen joulumaa :D
Kuusi odottaa vielä vähän aikaa ennen kuin sen laitan.

Sitten olen maastoillut Leimun kanssa PALJON! uudella tallilla on huippukivat maastot ja saatan mennä 10km lenkkejä, välillä mennää myös kentällä. Hyppääminen on vähentynyt kun ei ole niin hyvää estekalustoa ja jotenkin musta on tullut maastoihminen ainakin väliaikaisesti :)
Leimu on viihtynyt hyvin, se seisoo harjatessa kauniisti sähläämättä mikä on harvinaista ja on muutenkin ollut suhteellisen fiksusti.
Asiaan vaikuttaa varmasti että hevoset tarhaa tuolla tallilla laumassa ja ovat ulkona 06-22 eli ei tule niin paljon aikaa tallissa, lisäksi tallin puolesta kaikilla hevosilla on slowfeeding verkot.Ja toisinaan en ole ollut edes Paraisilla vaan oli tässä juuri viikon Jaken (poikaystäväni) luona Porissa ja viikonloput hän on yleensä poikkeuksetta täällä.
Ainakin nyt siihen asti kunnes hän löytää lähempää töitä ja muuttaa lähemmäs.

Mitäs muuta nyt voisin tässä kertoa, keväällä olisi tarkoitus koittaa hakea ypäjällä aikuiskoulutukseen ja edelleen satunnaisesti hieron koiria, mulla on yksi 2 koiraa omistava vakiasiakas ja muuten lähinnä satunnaisia.

Ja lisäksi Folkkehan on myös vaihtanut tallia mutta on edelleen samalla omistajalla.Joten siis Folken tallilla käyn myös viikosta riippuen 1-3krt viikossa joko liikutus apuna kun Mari on töissä ja toisinaan myös läpiratsastamassa ja sitten maastoilen koska Mari ei heti halua uudella tallilla maastoon yksin lähteä epävarmuutensa vuoksi.

Ja Riiviö ja hiiret voivat hyvin, kotona olen nyt kutonut myös paljon koska joulu on tulossa niin illat menee leffoja katsellen/glögiä juoden ja kutoen :)


Kysymyspostauksen voisin tässä yrittää toteuttaa ja vähän elvyttää blogia ja koittaa aktivoitua nyt tämänkin kanssa:D Mikäli siis tulee tarpeeksi kysymyksiä ja ihmiset haluaa tietää jotain niin nyt olisi hyvä hetki siihen!

Siru asuu edelleen porukoilla ja siellä käyn lähes päivittäin myös:) Jos jossain kohtaa löytyisi uusi kämppä niin Sirkku muru tulee kyllä mamman luo <3
P.S. Rode on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin ja kuulumisia saan kuulla säännöllisesti ja kuviakin olen saanut :)

1 kommentti: