maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukiirettä

Joo tosiaan, koitan nyt säännöllisesti päivitellä blogia, viimeviikolla ei enempää posstauksia tullut koska ei kirjoitettavaa ollut ja lähdin keskiviikkona poriin ja kone jäi paraisille.
Perjantaina vietin iltaa Julian ja Jaken kanssa ja Jake olikin sitten viikonlopun täällä niin en hirveästi viitsinyt roikkua koneella vaan vietin mielummin aikaa hänen kanssaan.

Eilen meni joulukortit ifolorilta tilaukseen ja melkein kaikki lahjat on jo tehty/ostettu mutta on vielä muutama joita en ole saanut hommattua.
Viikonloppu meni rattoisasti tallilla käytiin mutta siinä myrskyssä ei sen enempää ja sunnuntaina vietettiin yhdessä itsenäisyyspäivää kynntilän valossa ja käytiin vanhemmilla saunomassa :)

Tänään Jake lähti Poriin ja itse menen huomenna perässä sinnepäin mutta koitan muistaa pakata koneen mukaan niin saisitte sieltäkin sitten jotain postausta.
Kysymyksiä ei ole kuulunut joten kysymyspostausta ei ainakaan nyt ihan lähiaikoina ole luvassa.


Mulla olisi 2viikon salkkarit katsomatta että siihenkin pitäisi jossain kohtaa ryhtyä. Tänään olen siivoillut ja käynyt kaupassa ja katsottiin Jaken kanssa leffaa yms. Vielä pitäisi siivota lehdet eteisestä ja pakata pyykit pussiin kaikki ja jatkaa sitten kutomista kun joulustressi meinaa iskeä nyt päälle.

Sirun kävin hieromassa kotona perjantaina kun ollut hiukan niskajumeja sillä, sain vähän pehmeämmäksi mutta 3viikon päästä uudelleen ja jatkan jotta saataisiin lavat ja niska kokonaan avattua.

Mitäs sitten vielä olisi kirjoitettavaa...Huomenna aamupäivällä olisi tarkoitus mennä maastoon, jos ilma on ihan kauhea niin jään kyllä kentälle. Sitten ajokorttiasian hoitoa ja sitten tavarat kuntoon ja lähtö Poria kohti, auton koitan saada yön aikana siivottua, mulla on nykyään niin samanlainen unirytmi kun Jakellakin, ja joku yö ensiviikolla taas jaken mukaan töihin.

Mutta nyt pitää syödä jotain ja sitten leffa pyörimään glögiä mukiin ja kutomaan:)




(Niin onko tällaiset postaukset nyt sitten sellaisia joita jaksaa lukea vaikka ei aina mitään ihmeellistä kerrottavaa ole?)

2 kommenttia: