tiistai 26. toukokuuta 2015

Vähän kuulumisia.

Olisi niin paljon postattavaa että huhhuh mutta kun ei millään olisi aikaa ja jaksamista istua blogin ääreen joka päivä..
Roden kanssa on alakanut sujua tosi kivasti ja ollaan vihdoin päästy vähän lähemmäs samaa aaltopituutta.Välillä kun sujuu tosi hyvin niin ei malttaisi lopettaa ratsastusta ollenkaan:D
Onhan edelleen ollut erimielisyyksiäkin ja kun se on niin herkkä niin ottaa nokkiinsa jostain ihan pikkujutuista (vaihdan raipan toiseen käteen ja se hipaisee häntä, tuloksena pukki:D)
tai jos vaikka en istu ihan suorassa niin kiemurtelee ja kun en älyä virhettäni niin heittää pyllyä mutta nykyään se ei ole enää jokapäiväistä!:)

Tässäpä nyt muutamia kuvia:) Tuttu ratsasti sen myös yksi päivä esteillä ja heillä on kisat nyt ensikuussa :)Leimunkin kanssa on sujunut hyvin ja pahin energiapurkaus ryysiminen on saatu kuriin. 
Leimu on liikkunut tosi kivasti ja meil olisikin ekat kauden kisat 31 päivä tätä kuuta KÄÄK!:D
Mutta kai me niistä selvitään, mutta eikun sitten leimustakin vähän kuvia alle:)

Ja Folkella olen myös mennyt ja tulen nyt menenmään enemmän kun tarkoitus mennä sen kanssa koulukisoihin tässä kesällä:D
Se kyllä jännittää ku en oo yhtään kouluihminen sinäänsä :D
Mutta nyt pitäisi sitten kokeilla mitä pappa sanoo kannuksista. Kisahousuja kokeilin tänään ja ne mahtuu mulle taas, JEE! :) Elämän pienet ilot..(kuvat jossa croksit ni mun ei pitänyt ratsastaa niin ...)


2 kommenttia: