perjantai 29. toukokuuta 2015

Ilma satulaa

Hyppelin tossa keskiviikkona Roden kanssa ilman penkkiä.
Mentiin alkuun sileällä ja muutamia pukkeja tuli alkuun kun oon nyt tosiaan siedättäny et raippakättä saa vaihtaa liikkuessa ja raippaa pitää mukana myös niin että nyrkki ylös päin:)
Ja kun hän ei oikein näistä vielä tykkää mutta kyllä se sen oppii kun aiemmin ei saanut olla edes mukana tai suuttui kunnolla :D

Mentiin sitten ensin ihan pientä estettä, onneksi tällä herralla on tasainen hyppy vaikka on kyllä silti takapuoli kipeä edelleen..
Ei menty hirveän montaa hyppyä per este ja viimeiseksi este olikin n.110cm hyi olkoon !:D

Mutta on toi vaan niin hieno:) Löydettiin eilen se avain maastoiluunkin ja se oli niinkin pieni juttu kun löysät/löysemmät ohjat :D
Tässäpä sitten vielä kuvia.

Leimu irtojuoksutettiin samana päivänä joten myös siitä kuvia :)
6 kommenttia:

 1. En oo hetkeen sun blogia lukenut, joten en oo ihan kärryillä, mutta eiks Roden pitäny olla jotenkin kipeä tms? Ilmeisesti ei olekaa tai ainakaam mitään vakavaa, kun pystytte hyppäämään jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti juu olla mutta yllättäen hypäämään päästyään "ihmeparani" eli siis ei ollut edes kipeä..klinikalla koitettiin rahastaa nyt mennyt ongelmitta kuolaimen kanssa:)

   Poista
  2. Kiva kun teillä on lähtenyt sujumaan! :) kannattaa kuitenkin muistaa pitää hyppykerrat maltillisina, hankkarivamman vuoksi klinikalla kehotettiin vähentämään hyppäämistä ja etenkin yli metristen esteiden hyppäämistä, ettei ala reagoida uudestaan :) ja kylmäillä sitten aina varsinkin esteiden jälkeen jalat, vaikka toki sen itsekkin tiedät :)

   Poista
 2. Hei! Toivottavasti et ota tätä pahalla, sillä ei ole tarkoitus valittaa, mutta oletko ajatellut meneväsi jollekin istuntapainotteiselle valmennukselle tai muulle vastaavalle? Useassa postauksessa kun meinaan nojaat aika reippaasti taaksepäin ja jalat ovat hieman liian edessä, joihin herkkä hevonen saattaa helposti myös reagoida. Itselläni on ollut kanssa istunnan kanssa korjailtavaa vuosien saatossa ja ehdottomasti suosittelen korjaamaan pienet virheet mahdollisimman pian ennenkun niistä tulee todellinen riesa, paha tapa josta ei meinaa päästä millään eroon.
  Toivottavasti et pahoita mieltäsi tästä, tarkoitukseni ei tosiaan ole etsiä virheitä eikä valittaa. Monessa postauksessa nämä ovat vain pistäneet silmään. Tykkään lukea blogiasi ja toivottavasti postaat edelleen! :)

  Hyvää kesän alkua!
  - Ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilman satulaa olen herkästi takakenossa ja jalka edessä ja tiedän sen :D
   satulan kanssa olen saanutkin istuntaa paremmaksi kun aiemmin istuin takakaarella ja könötin kasassa ja nyt useammin olen ratsastanut niin että joku katsoo ja muistuttaa näistä "paheistani"
   Olen joskus istuntavalmennuksessa ollut ja kun keskityn niin istuntani onkin ihan ok mutta kun muistaisi aina :D mutta tosiaan koitan näitä virheitä korjata ja olen tiedostanut ne itsekkin :)

   Poista
 3. Koska tulee uus postaus oottelen innolla:D<3

  VastaaPoista