lauantai 30. marraskuuta 2013

Pitäis ajatella ennen kuin sanoo

Ihmiset on oikeesti jos miettii ni tosi ilkeitä, miks pitää puuttuu johonki mistä ei oikeesti ees tiiä?
Voi olla et osa on ilkeitä tahtomattaan, ihan vahingossa mut silti monen pitäs miettii vähän ennen ku sanoo..
Esimerkiksi mulle on tosi paljon tultu kuittailee siit onnettomuudesta, en aijo siitä kertoa mitään nettiin nyt enkä koskaan.

Mutta on tosi raskasta ku mulle tullaan sanomaan jotain siit onnetomuudesta, jotain mikä siis ei todellakaan pidä paikkaansa.Se oli mulle ja monelle mun kaverille tosi rankka paikka eikä oo kivaa kun siitä vittuillaan.
Onko niin vaikeaa miettiä kahdesti ennen kuin sanoo tai kirjoittaa jotain?

Mähän oon ihminen joka on tosi huono sanomaan mitään vastaan kellekkään, en halua sanoa mitään mitä tuun joskus katumaan enkä osaa oikeesti loukata ihmisiä tarkotuksellisesti..
Moni ihminen taas on vähän liiankin hyvä sanomaan vastaan ja tuntuu et joillaki ei oo omaatuntoa ollenkaan ku oikeesti loukataan ihmisiä mahollisimman pahasti ja tahallaan, sitä ei moni mieti että jonkun sanat voi oikeesti satuttaa..

Oikeestikkin on ihmisiä jotka on tehnyt itsemurhan vaan siksi että ne ei oo jaksanut enää kun kaikki on loukannut niiä henkisesti niin paljon että ne ei vaan oo enä jaksanut.

Nauttiiko joku oikeesti siitä että saa jollekkin toiselle pahan mielen ja kurjan olon?
Onko kivaa ajatella että joku itkee ittensä illalla uneen siksi että on itse sanonut sille jollekkin jotain tosi ilkeetä?
Jos siitä nauttii niin täytyy olla päässä jotain pahasti vialla!

Asia erikseen jos loukkaa jotakuta vahingossa ja ymmärtää virheensä ja pyytää anteeksi, mutta kun moni vain sanoo eikä ajattele mitä se voi jollekkin aiheuttaa.
Se ei oo hirveen iso homma jos esimerkiksi tekee mieli sanoo sille jollekki tytöl  koulus et se on helvetin ruma ämmä, ni et miettis et hyötyykö siit ite ja onko se loppupeleis kannattavaa sanoo nii, ja katuuko sitä ehkä joskus.

Tää on vaa aihe jota oon nyt miettiny monen askin kysymyksen takia.


Tossa nyt esim noit onnetomuuteen littyvii pari, niit on ollu enemmänki, oon vaan vastannu asiallisesti ninku asia vaan on:)
Mut tollaset kysymykset kuormittaa henkisesti koska en haluis ajatella tota onnettomuutta ku en oo vielkää kunnossa..

Ja saan myös vähän väliä kuulla siitä kuinka läski ja ruma oon, sitä sit ilmeisesti laihdun tai ei :D


Et tässä nyt oli vaa tällanen mielipidepostaus aiheesta jota ite täl hetkellä paljon mietin.



9 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus ja oon tästä aiheesta täysin samaa mieltä sun kanssasi! Sitä on oikeasti välillä vaikea ymmärtää että tuollaisia ihmisiä on oikeasti olemassa jotka tahallaan haluavat satuttaa toisia sanomisillaan, ja vielä sellaisia ihmisiä joita he eivät edes tunne! Hullu maailma.... Mutta tsemppiä ja jaksamista kovasti sulle ja älä lannistu anonyymien huuteluista, vaikka ymmärettävästi tuntuukin välillä tosi ikävältä! Voimia <3

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin kirjoitettu! Ihmiset vaan on niin sairaita ja niil on ittellään niin huono olo, et ne purkaa sitä eteenpäin mitä ääliömäisimmillä tavoilla :/ Toivoo vaan, että ne joku päivä oppii kantapään kautta mikä oikeasti kannattaa, koska muille pahanmielen tekeminen on sairasta.

    Siitä ei oikeasti hyödy itse mitään jos sanoo pahasti toiselle, enemmänkin toisille hyvien asioiden sanominen ja tekeminen tekee itsellekkin paremman olon. Harmillista vain että tässä maailmassa ihmiset on jo niin vääristyneitä tai pohjimmiltaan pahoja, ettei löydy kannustusta hyvään käytökseen, kun kaikki jäävät sanomaan, että se toinen ei sitten käyttäydykkään kivasti kiltteydestä huolimatta. Hei, silloin pitää tehdä ne hyvät asiat oikeasti sydämestä ja olla vain tyytyväinen, että itse toimi kivasti ja voi olla ylpeä omasta toiminnastaan loppuun saakka.

    Tunnevammaisia ne jotka eivät mieti tekojensa merkitystä ja he saavat varmasti elämässään kokea sen mikä joku päivä opettaa käyttäytymään. Näin haluan uskoa, koska se on ainoa mitä voi toivoa niin kauan kuin ihmiset ovat itsessään niin mielenvikaisia, että täytyy käyttäytyä kuin mitkäkin rakkaudetta jääneet kakarat. Surullista jos noin on, mutta sitten kannattaa opetella tavoille ja sen myötä muutkin voi rakastaa.

    Nadjaa rakastaa moni ihminen ja toivon, että hän tuntee sen sydämmessään :)

    VastaaPoista
  3. Ja vielä lisä: et ole läski, nykyään vaan se tuntuu olevan niin yleinen haukkumasana jopa laihoille ja ihmiset tietää että se satuttaa paljon. Toivottavasti osaat sivuuttaa nämä kateellisten kommentit ja ymmärrät olevasi yksi terveimmän muotoisista ihmisistä joita tiedän, liika laihuus on rumaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle isot kiitokset, tiedän että moni välittää musta, enkä enää välitä muiden haukkumisista:)

      Poista