keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lyhyt postaus muutosta

Teen kunnon  postauksen kun olen tänne kämppään muuttanut kokonaan kun nyt vietän täällä silloin tällöin öitä:)

Mutta ensinnäkin, muutama on ihmetellyt miten aijon elää ilman töitä kun asun vuokralla ja mulla on hevonen yms, Niin älkää surku, rahaa on säästössä paljonkin,ja sitä on pidemmän aikaa laitettu säästöön.Ja saan asumistukea sekä opintotukea, vanhemmat auttaa myös mahdollisesti jos rahapulaa tulee.Töihin en edes voisi mennä koska Hevosalan koulussa,on aamutalli ja iltatalli ja päivällä muuta opiskelua ja iltapäivällä pitää oma hevonen ja koira liikuttaa, eli missä välissä olisin töissä? vkl on myös aina välillä tallipäivystyksiä kun pitää ne hepat vkl hoitaa myös:D eli ei olisi mahista käydä töissä yhtä aikaa kun käy hevosalan koulua ja omistaa hevosen + koiran:)

Ja tosiaan olen muuttamassa yksiöön Kemiön keskustaan.Ja koira tietysti muuttaa myös.Eipä enempää nytten, olen puhunut.

7 kommenttia:

  1. Minusta siinä, että vanhemmat auttaa harrastamisessa rahallisesti ei oo mitään pahaa. Se on vaan joidenkin etuoikeus. :D
    Kateelliset huutelee... ;)

    Menetkö opiskelemaan siis ratsastuksen ohjaajaks vai mihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koulutuksesta valmistuu kai hevosenhoitajaksi+ratsuttajaksi tai niin olen ymmärtänyt:)

      Poista
    2. Ratsuttajakoulutus on ihan oma koulutuksensa, jonka pääsyvaatimukset on myös korkeat...hevosenhoitajalinjalta pääsee korkeintaan erikoistumaan ratsuhevosen koulutukseen, joka kulki vielä jossain vaiheessa nimellä remonttiratsuttaja.

      Poista
  2. Aijaa, ok kiva :) Minkä nimiseen kouluun meet?

    VastaaPoista
  3. Ihan mielenkiinnosta miksi otit koiran justiinsa tähän hetkeen koska tiedät että joudut olemaan melkein kokoajan poissa kotoa? Koirahan siitä kärsii kun etenkin syksyllä kun murkkuikä iskee niin silläkään ei ole hauskaa yksiössä kun kasvaa suht isoksi. Eikä se auta jos sinä pelkästään lenkität sitä, koira vaatii päivittäin yhteensä noin neljä tuntia ulkonaoloa + aivotoimintaa tokoa,agilitya ym? Missä vaiheessa sinä meinasit sen kanssa tottikseen lentää? Anteeksi vaan mutta surettaa sirun puolesta kun joutuu nyt kärsimään sinun tyhmyydestäsi koska otit koiran tuohon elämäntilanteeseen. Mikset voinut odottaa sitä kolmea vuotta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin koiran siksi että en asuisi ihan yksin, kyllä se kuule yksiöön mahtuu jos kasvattajalla oli rivitaloasunto joka ei mikää jättisuuri ollut ja siellä 2 isowillistä jaoli pennut myös, hyvin mahtui, lisäksi useampi lapsi.Aivotoimintaa voi harrastaa sisälläkin mm.aktivointipallolla, etsimisellä yms.Vkl kun ei ole tallipäivystys menen kotiin ja pääsee ulos juoksemaan ja koirapuistoon yms, samoin lomilla.Todennköisesti tulee myös tallilla jossa oma hevonen on sitten niin oleemaan mukana siellä, eli ei yksin kotona:)JA toko ja agility aloitetaaan kunhan kursseja lähelle tulee ja ikää tulee tarpeeksi.Ja koulutus ei välttämättä kestä edes 2 vuotta kun näyttötutkintolinjalle menen, sen näkee sitten.Eli olin kyllä ajatellut kaiken valmiiksi että otan koiran ja menen opiskelemaan.

      Poista
    2. Ja + että jos tuntuu ettei koira ollenkaan viihdy niin voin viedä sen välillä esim viikoksi kotiin porukoille hoitoon jossa saa päivittäin juosta ulkona niin kauan kuin haluaa ja pääsee koirapuistoon yms

      Poista