tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kisapostaus

Kuvia ei nyt mihinkää tullut mutta kirjoita nyt edes jonkinlaisen postauksen.

Eli siis ensinnäkin kisapaikalla oltiin vähän liian myöhään, sitten en tajunnut ratapiirrosta,ku se oli jotenki omituisesti esillä ja nii, no sitte menin heppaa laittaa valmiiks, no rataahan en ehtinyt kävellä ja ei ollut hajuakaan miten se meni kun verkkaamaan menin.
No katsoin sitten jonkun 5ratsukkoa kun meni radan ja oppisin sen sitten siitä..No eikun verkkaamaan, verkka sujui hyvin, heppa liikkui hyvin eteen ja hyppäsi kivasti.Otettiin vaan muutama hyppy ja katsottiin muiden ratoja, ainut mitä verkassa pelkäsi oli muoviteltta..

Sitten radalle, ja tästä asti meni sitten päin persettä, hevonen ei suostunut nostamaan laukkaa ja nosti sen vasta 2askelta ennen ekaa estettä ja teki omituisen loikan yli,+pudotti koska ei ollut tarpeeksi hyvä laukka ja multa lähti jalustin:D no kohti kakkosestettä edelleen huonossa laukassa,ihmeellinen loikka yli, ja matka jatkuu kohti kolmosta, no "Kielto" tai no hevonen stoppasi mutta käskin raipalla että mene mene ja hyppäsi paikaltaan, ja tietenkin pudotti + itse melkein tipahdin mutta en kuitenkaa, tahmeassa laukasssa matka kohti nelosta ja koitin saada laukkaa lisää tempoa, tuloksetta ja nelosella kielto..no uudelleen nelosella ja yli loikalla puhtaasti ja vitonen meni suoraan yli pienellä kiemurtelulla. Kutos este edessä pohjaan tultiin kuin täi tervassa ja loikka yli, kohti seiskaa ja kielto (eli hylätty) sitten seiska uudelleen ja pois radalta..


Eli todettiimpa vain että nurmipohja ei ole meidän juttu+ että erikoisesteitä kannattaa ehkä treenata ennen seuraavia aluekisoja:D Hevonen teki parhaansa , mutta jännitti pohjaa ja pelkäsi esteiden johteita +erikoisesteitä, korkeus ei ollut ongelma jonka tiesinkin vaan se että oli yksinkertaisesti liikaa uutta.Nurmihokit,nurmipohja,johteet,erikoisesteet..liikaa uutta..


Eli käytännössä ei mennyt ihan putkeen:D no 2viikon päästä ois seurakisat vuorossa jos kyyti saadaan ja katotaan enskesänä ehkä uudelleen(tai talvella) noita aluekisoja:D

8 kommenttia:

 1. Voi ei. :D Oli Leimulla sit jännä päivä... No mut teit kuitenkin parhaas :)

  Mihkä kisoihi seuraavaks ja mikä luokka tms? Onks Leimulla muuten muuta satulaa kun se koulusatula?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 70 ja 90cm olis tarkotus mennä:) ei ole ainakaan vielä

   Poista
 2. Jos nyt selviäisitte seurakisoista kunnialla ni voisitte suunnata alue-esteisiin...
  Tai jos vaikka HARJOITTELISIT joskus...kannattaako lähteä ekaa/ekoja kertoja nurmikentälle SUORAAN KISOIHIN. Äly hoi älä jätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no seurakisoista ollaan saatu rusetti melkeen joka kisoista..ja harjoittelen kyllä.Ja ei ole ollut mahdollista harjoitella nurmikentällä jten minkäs sille voi..kerta se oli ensimmäinenkin.

   Poista
  2. Samaa mieltä Nadjan kanssa, joskushan se on pakko aloittaa!

   Poista
  3. nurmikentällehän ei pääse kuin kisoihin, eikä erikoisempia esteitä voi rakentaa kotona! totta...or not.

   Poista
  4. no ei helposti pääse nurmikentälle hyppäämään! ollaa kyl nurmella ratsastettu.Ja meillä ei oo materiaaleja johteisiin yms..Kyl on esteiden alle laitettu tynnyreitä ja vaatteita esteide päälle ja ne hevonen hyppää ilman ongelmia.

   Poista
  5. no ei helposti pääse nurmikentälle hyppäämään! ollaa kyl nurmella ratsastettu.Ja meillä ei oo materiaaleja johteisiin yms..Kyl on esteiden alle laitettu tynnyreitä ja vaatteita esteide päälle ja ne hevonen hyppää ilman ongelmia.

   Poista