torstai 1. maaliskuuta 2012

Videopostaus 29.2



Juu pahoittelut ei varmaan taaskaan paras mahdollinen, mutta toivottavasti kelpaa:)

5 kommenttia:

  1. Hyi kamala sulla on paska kuvaaja o.O Ja putki, ku tarkennus kolisee tollai.

    Mä vaan mietin, että etkö sä uskalla Leimultakaan pyytää eteenpäin menoa kunnolla, kun sun pitää naputtaa niillä pohkeilla kokoajan ja poni vaan matelee?
    En ihmettele jos sun hevoset pelleilee sun kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuvaaja aika kokematon juu...putki on kyl ihan niko 70-300mm pitäs olla ihan hyvä putki mut kaveri ei osaa käyttää sitä..Siis en leimult ees yrittäny tona päivänä pyytää mitää ku oli kevyt päivä ..pyysin vaa et liikkuu ees vähä,.ja jos et huomannu ni ei ollu raippaa ollenkaan ja menin joko naruriimulla ohjineen tai kaulanarulla tai ilman varusteita..

      Poista
  2. Haluan vaan nähdä jonakin päivänä kun menet ton hevosen kanssa sen helpon c:n :D joo-o, kannataisko opetella ratsastamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl ´leimu HeC:n pääsis nytten läpi kunha saa vähä lisää lihasta..ja opettelen kokoajan..jos et huomannu videossa menin kevyesti ILMAN VARUSTEITA/KAULANARULLA tai naruriimulla

      Poista
  3. Kateelliset ne puskasta sulle ulisee, älä niistä piittaa. Ei selvästi hevosihmisiä kun eivät näe, että ilman varusteita menet eli et treeniä tossa vedä :'D En kestä ihmisten kommentteja, kuin tyhmiä saa olla?

    VastaaPoista