lauantai 24. maaliskuuta 2012

Varustepostaus #1

Anteeksi tähän tulee nyt sitten vaan suojat+pintelit jotka olen suurimmaksi osaksi saanut kuvattua.koska kaikkia en ole löytänyt ja huopia en ole vielä edes kuvannut.

Turkoosinsiniset fleece pintelit.Käyttanyt kummallakin hevosella mutta Leimulle ostettu.melko uudet,jäänyt vähemmälle käytölle taas pinteli innostuksen vähennyttyä.Harry's Horsesta ostettu.


Vihreät villapintelit.Käytetty vain muutama kerta kuljetuksessa ja tallissa.Kerran tainneet olla päälle ratsastaessa.Ns.paremmat pintelit.Ostettu kai jostain tarjoustalosta joskus.


 Vaaleanpunaiset fleecepintelit.Käytetty kai Leimulla pari kertaa..en oikein itse tykännyt loppupeleissä väristä ja ei ole tämän väsyistä huopaa.Ostettu kai myös jostain tarjoustalosta joskus.


Börjesistä ostetut limevihreät fleecepintelit.Ollut suht paljon käytössä.Tosi kivat pintelit.Näitä on useampaa väriä.


Toiset börjesistä ostetus fleece pintelit.Nämä olen saaut lahjaksi,lahjan antaja ei tiennyt että mulla on tälläiset jo.


Keltaiset Pony akryyli pintelit.Ei ole yhtään liian lyhyet vaikka voisi luulla.tosi kivaa joustavaa kangasta.Harry's Horsesta nämäkin.


 Keltaiset fleece pintelit.Ollut aktiivisesti treeni käytössä.Ohutta fleeceä.Ostettu Harry's Horsesta joskus.

 Ruudulliset ruskeat fleece pintelit.Ollut käytössä muutaman kerran.Ohutta kivaa fleeceä ja hyvässä kunnossa.Myynnissä.

Punaiset fleecepintelit.Oikeastaan enemmän Lassin kuin Leimun.ollut aktiivisessa käytössä ja melko kulahtaneet ja reikiäkin taitaa jo pari olla.Suosikkini.Reunokselta ostettu.Oli kalliit..


Ruskeat fleecepintelit.Börjesiltä.Ollut lähinnä kuljetuspinteleinä mutta muutaman kerran treeneissäkin jalassa.


BT-pro taka hivarit.Näihin on etusuojatkin parina mutta en niitä kuvattavaksi löytänyt.Leimun kisasujina ollut silloin kun takajaloissa suojat ollut.Paremmat suojat siis Leimulle.


Punaiset horzen jännesuojat.Ollut joskus Lassillakin mutta ensisijaisesti Leimun koska se tarvitsee niitä useammissa tilanteissa.Kulahtaneet ja paljon käytössä olleet suojat nämä.Horzelta tilattu.


Horse Guarrd takahivarit.Näihinkin on etusuojat parina mutta hukassa.Leimun 2suojat.Tosi kivat jalassa.


Vaalean siniset takahivarit.näihin on etujännesuojat mutta oli kuvauspäivänä kotona kuivumassa.Nämä olleet todella vähäisessä käytössä.Saa ostaa pois jos haluaa..


Keltaiset villapintelit.Ostettu vasta eli ei minulla olleet vielä käytössä.


Lassin estesuojat.Rakastan.ihanat upean kestävät.ja oli kyllä hintansa arvoiset minusta.



Lisäksi on sellasia börjespinteleitä vielä vaaleanpunaiset ja 2vaalean siniset.Ja sitten on mustat treenipintelit.puolet joustoa ja puolet fleeceä..Ainakin.En nyt kaikkia muista

Tällanen varustepostaus nytte.

5 kommenttia:

  1. Mä vaan mietin mitä ihminen tekee kuudellakymmenellä pintelillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pinteleitä ei oo 60:D ja mulla on 2hevosta ni niitä on kertynyt

      Poista
    2. ... sä mainitset ylläolevassa postauksessa 15 pintelit. Yhdessä pintelipaketissa on 4 pinteliä.
      Sujuuko matikka? Voin auttaa, 15 x 4 ON 60. :) toki neljästä pintelikasasta ei ole kuvaa, mutta kaikkia muita näyttää olevan se 4kpl.
      Niitä oo kertyny, oot ostellu vaan turhaan?
      Mietin vaan miten on varaa kun makaa vaan kotona...

      Poista
    3. no silleen joo...ja ostanut sillon kun käynyt töissä...että ihan palkkarahoilla ostettu..tai tehny hommii (vahtinu lapsii yms)) ni saanu rahaa ja niil sit ostanu.ja oon ostanu huopii ja sit sävyyn pintelit...parit ostanu alesta melkee ilmatteeks..on niitä hyvä olla ja siks 2niistä on nyt myynnissä kun en käytä niitä..

      Poista
  2. Pakko myöntää ettei ehkä noita noin paljoa tarvitsisi olla, itse en piittaa sävyistä ja kun pintelit useimmiten vaan koristekäyttöön (erityisesti jos sävyilyä myönsit harrastavasi), enemmänkin ostaisin varusteita mille tarvetta oikeasti ja pitäisin ehjänä. Niin kauan hyvä :)
    Kivoja värejä kuitenkin, että kai sitä jotenkin voi ymmärtää jos ei muuhun keksi rahaa laittaa (säästäisin.)

    VastaaPoista