tiistai 1. toukokuuta 2018

Elämän muutoksia tulossa(ko)?

Meillä on tulossa mahdollisesti iso elämänmuutos kun tosiian ollaan katsottu niitä asuntoja ja nyt sellainen löytyi!
Mutta on ihan eri puolella suomea tai no siis Keski-Suomessa, sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu (suullisesti on siis jo sovittu että vuokraamme) joten vielä en tänne kuvia laita enkä mitään tarkempia tietoja :)

Kyseessä kuitenkin on siis omakotitalo, jonka aijomme vuokrata.
Tilaa löytyy kun makuuhuoneita on 4 ja on saunaa ja aidattua isoa pihaa ja kun vielä takapihan aitaa niin koira voi turvallisesti olla sielläkin vapaana.

Löytyy ulkogrillipaikkaa ja keinu ja leikkimökki ja pinta-alaakin on yli 100 neliötä, oma sauna on siellä myös. Talo lämpeää hyvin myös puulla (leivinuuni joka varaava+takka) joten sähkökään ei tule siellä mahdottoman kalliiksi.


Mä olen jo niin innoissani, muutto olisi tulossa kesäkuussa ja haluaisin jo sisustamaan ja maalaamaan ja vaikka mitä ja laittamaan lastenhuonetta (ei Viljami vielä tarvitse mutta silti) ja hankitoja olisi sinne myös tehtävä miehen kanssa jonkin verran. Kissatkin sitten pääsevät siellä maaseudulla ulkoilemaan.Muutenkin täällä menee nyt tosi hyvin, poika kasvaa ja oppii kokoajan uutta, kova hinku olisi jo eteenpäin, pyllyä nostaa jo ja laittaa jalkoja koukuun (konttausasentoon) mutta etupää ei nouse :D ja pari ryömimisyritystäkin jo ollut, on hänellä kova kiire.
Välillä vaunuillaan ja sitten tohuillaan kotona, vierastanutkin on jo joitakin ihmisiä ketä harvemmin näkee, saa nähdä paheneeko vielä tuosta vaiko ei. Edelleen olen joka kerta niin onnellinen kun katson pientä tuhisijaa ja se onnellisuus mikä tulee kun poika katsoo silmiin hymyillen silmät kirkkaina, sitä ei voi sanoin kuvailla ..Toki välillä on myös vaikeaa mutta 3kk kun ylitettiin niin elämä on muuttunut selvästi helpommaksi ainakin suurilta osin.Mindi vie kovasti pojalle lelua kun ei tietenkään ymmärrä ettei Viljami vielä heitä hänelle mitään :D
Uskon että noista kahdesta tulee vielä hyvät ystävät, kissat ei ole edelleenkään tehneet pahemmin tuttavuutta vauvaa, niiden osalta elo vauvan kanssa on aika neutraalia.


Onkohan tässä nyt sitten muuta, kunhan halusin tulla kertomaan meidän tulevaisuudesta, edelleenkään yhteenkään blogiin mitä seuraan ei ole varmaan 2 viikkoon tullut yhtäkään postausta :D

2 kommenttia: