sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Vauva-arkea!

Edelleenkään ei ole paljoa tallikuulumisia, mutta sen verran tähän alkuun että kerran olen käynyt selässä, ratsastin käyntiä ilman penkkiä 10min :D Kun periaatteessa ei ennen jälkitarkastusta edes saisi kai selkään mennä, oli ihana nähdä Leimu pitkästä aikaa :)
Äiti heijaili rattaita kun harjasin Leimun ja kävin kävelemässä hetken, sitten lähdettiin pojan kanssa kotiin ja äiti meni ratsastamaan.

Vauva-arki on omalla tavallaan tietenkin rankkaa mutta kuitenkin niin ihanaa, välillä vaan katsoo tuota pientä ihmettä, on se vaan niin rakas!:)
Nytkin poika on päikkäreillä niin on aikaa kirjoittaa, tosin tässä kohtaa kun ehdin koneen ääreen on poika nukkunut jo melkein 3h niin heräilee milloin vain :D

Meillä oli yhdessä kohtaa iltaisin itkuisuutta mutta, nyt on 4päivä kun Viljami saa Bifi Baby plus valmistetta joka on periaatteessa koliikkivauvoille suunniteltu maitohappobakteeri, mutta toimii toki myös ei koliikkilapsilla.
Viljami on ollut kuin erilapsi kun aloitettiin sen antaminen, suostunut nukkumaan edes hiukan iltaisinkin, itkuisuus on vähentynyt ja poika hymyilee paljon enemmän ja on tyytyväisempi:)

Nukkuminen on jäänyt vähälle,nyt viimeiset kaksi yötä on katkotonta unta takana peräti 3h, toki lisäksi torkkunu pätkiä mutta ei ne silleen piristä. Mutta itse koen että on se sen arvoista kun toinen herää aamulla ja hymyilee!

Tässä vielä kuvia, mutta nyt täytyy mennä laittamaan pyykit kuivumaan ennenkuin Viljami herää ja mennään tissittelemään :D
2 kommenttia: