lauantai 26. elokuuta 2017

Kuulumisia (pääosin liittyen raskauteen)

Ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa eikä energiaa kirjoittaa blogia nyt, yritän siis nyt tehdä pidemmän postauksen :)

Heti alkuun että tämä on sitten pääasiassa raskauteen liittyvä postaus kun tallilla käyminen on tietenkin vähentynyt.

Mullahan tosiaan oli ennen raskautta ylipainoa jonkun verran (eisillä on sitä edelleenkin)
mutta n.rv7 alkoi pahoinvointi ja oksentelin muutaman kerran päivässä ja lisäksi ei oikeen mikään ruoka maistunut,odotin viikkoa 12 kun silloin usein pahoinvointi helpottaa, no niin ei käynyt mulla.
Ekoja supistuksia tuli nestevajauksesta johtuen jo rv 13, onneksi menivät itsestään ohi ja paikat ei olleet kypsyneet tai auenneet.
Nt-ultrassa oli pienellä myös kaikki hyvin, itsellä oli tässä kohtaa jo erittäin vahva tunne että lapsi on poika.

näissä alkuraskauden kuvissa "raskausarpia" lihomisesta jotka nyt haalistuneet :DPaino jatkoi laskua ja edelleen rv15 oli huono olo eikä ruoka maistunut ja väsytti kokoajan, jätin sitten allergialääkkeen pois kun se tuntui vielä lisäävän väsymystä..
Oli myös paljon riitoja miehen kanssa koska jatkuva väsymys ja huono olo aiheutti että olin kiukkuinen, jossain kohtaa päätettiin että hommataan toinen asunto että voidaan olla omassa rauhassa kun halutaan.


Ja poikaveikkaus osui oikeaan niinkuin näkyy :D

Nyt on rv 21+3 ja pahoinvointi on viimein vähentynyt mutta ruoka ei maistu edelleen, paino on tippunut 12kg ja vatsa on pompannut kunnolla esiin, parisuhteessa kaikki on hyvin kun voidaan olla erillään kun tarve vaatii (pääasiassa ollaan yhdessä kämpässä) ja tarkoitus on kyllä lapsen synnyttyä palata saman katon alle kokonaan. Rakenne ultrassa on myös käyty ja myöskin siellä oli pojalla kaikki hyvin, painoa oli 337g ja vastasi viikkoja, kasvoja ei näyttänyt:D

onhan se masu kasvanut :)


Hankintojakin on jo tehty
aika paljon, ja etenkin kun sukupuoli selvisi niin käyty ostamassa poikamaisia vaatteita :) Liikkeetkin alkanut pikkuhiljaa tuntua ja mieskin tunsi eilen potkuja ekaa kertaa :3


tää setti maksoi peräti 40snt <3

Edelleen herkästi alkaa supistaa mutta menee onneksi myös ohi nopeasti, kyllä huomaa että saa tarkkaan miettiä paljonko kerralla tekee..

Mindi ja kissat voi myöskin hyvin ja viihtyvät myös toisessa asunnossa.
Tallilla tulee käytyä harvoin nyt kun yksinkertaisesti ei riitä energia ja enää en pahemmin uskalla kuin kävellä ja hiukan ravata koska en halua vahingossakaan vaarantaa meidän "Viljamia"
Taas pitäisi mennä tallille herraa harjaamaan ja kävelyttämään hiukan ja jonkun maastolenkin voisi kävellä kun saisi aikaiseksi.

heinäkuun alussa

kaverin tyttö Sandra ekaa kertaa hepan kyydissä :)


Autoa en myöskään tykkää pahemmin ajaa kun selkä kipeytyy heti, ylipäänsä en voi auton kyydissä istua pitkiä matkoja..Tukivyö pitäisi saada hommattua.
Onneksi vauvakuumetta lieventää kun saa hoitaa kaverin 5kk ikäistä tyttöä ja hypistelä vauvan vaatteita, olisi iso kasa pestävää ja hankittavaakin löytyy vielä, voi kun seuraava 4kk menisi nopeasti:)

Kysymyksiä saa esittää jos jotain tulee mieleen?

2 kommenttia:

  1. Hei, mitä kuuluu? Onko raskaus edennyt hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan hyvää kuuluu,koneella ei ole paljoa tultu istuttua koska selkä vaivaa, muutenkin alkaa olla jo tukala olo (rv33+4) ei onneksi enää kauaa että käärö syntyy :) helppo ei ole raskaus ollut ..

      Poista