perjantai 12. toukokuuta 2017

Ratsastelua

Oltiin taas Juhan kanssa tallilla.
Ilma oli mitä parhain ja oli todella lämmin, kuvaamisen kannalta olisi tosin ollut parempi jos olisi ollut edes hiukan pilvistä välillä..

Juhan haki hevosen kun me Mindin kanssa haettiin Leimun tavaroita valmiiksi ulos kun päätettiin et laitetaan ulkona kuntoon, Mindikin silloin rauhallisempi.
Laitoin Leimun kiinni ja Juha meni vielä hakemaan satulaa.
Herra sai kunnon harjauksen ja sitten suojat,satulan ja suitset ja eikun menoksi.Kentällä käveltiin ensin melko pitkä tovi jonka jälkeen aloitin siirtymillä ja sainkin Leimun kivasti hereille:)
Kun oltiin molempiin suuntiin menty siirtymiä jatkettiin sitten ravaamalla koko kenttää ja muutamia voltteja ja kiemuroita.

Sitten mentiin pitkästä aikaa väistöjä käynnissä jotka sujui tosi hyvin, sitten laukattiin kumpaankin suuntaan ja loppuravailut :)Sitten vielä poseerattiin koiran kanssa ja käytiin pieni maastolenkki lopuksi :) 
Pihassa otettiin vielä rakennekuva ja yhteiskuva.P.S. Vaikka ehkä siltä näyttää niin ei, en ole lihonnut järjettömästi vaan odotan lasta :)
 


6 kommenttia:

 1. Leimu on kivan näköinen tuossa rakennekuvassa :)
  Onnea lapsesta! :)

  VastaaPoista
 2. Teilhän on sitte 2vauvaa❤😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, tosin karvavauva ehtii vähän kasvaa ennen kuin ihmisvauva syntyy :) :D

   Poista
 3. Kenen kanssa seurustelet nykyään? Oletko kihloissa? Miksi meni poikki edellisen kihlatun kanssa? Postaa taas pian ja onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhan kanssa avoliitossa olen:) ei olla kihloissa mutta asutaan yhdessä.Edellisen kanssa vain juttu ei toiminut..kiitos, yritän jaksaa pian tehdä postauksen kun aiheita ja kuvia olisi!

   Poista