sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kaikenlaista

Tässä tosiaan ollut kaikenlaista ja ei ole ollut aikaa eikä intoa istua koneen ääreen niin, jos vaikka nyt jaksaisi kirjoittaa pidemmän postauksen.

Koiran kanssa ollaan nyt käyty kaksissa mätsäreissä.Molemmilla kerroilla se on alkuun haukkunut paljon, mutta rauhoittunut pikkuhiljaa.
Ekoissa meillä oli normi panta ja hihna ja saatiin punainen nauha muttei sijoituttu sitten nauhakehässä.
Mutta olin erittäin ylpeä neidistä,näytti hampaatkin niin nätisti ja olin ajatellut että saadaan Sin ei sij.

Toisissa mätsäreissä koitettiinkin sitten näyttelyhihnaa ja aluksi yritti kiskoa, mutta hoksasi onneksi että sen kanssa voi mennä nätisti.
Saatiin taaskin punainen nauha muttei nauhakehässä sijoututtu.
Kokemusta vain lisää ja varmasti vaikuttaa myös kun Mindi alkaa aina väsyä kun odottelua on paljon eikä ole nauhakehässä enää niin skarppina.
Mutta treeni jatkuu, on hän niin hienosti käyttäytynyt kuitenkin.

Tallilla ollaan toki myöskin oltu ja ehkä viikko takaperin sain Juhan selkään ihan maastolenkille!
Itse talutin Mindiä ja alkuun myös Juhaa ja Leimua mutta 200m jälkeen otin narun irti ja kävelin vain edessä/vieressä ja Juha sai ratsastaa ihan itse koko 2,5km pituisen maastolenkin:)
Meni tosi hyvin, Juhalla oli hiukan paikat jumissa sen jälkeen mutta mitään ongelmaa ei ollut, ellei lasketa että kerran Leimu veti pään alas kun halusi syödä :D
Itse olen nyt taas enemmän maastoillut, mutta huomenissa olisi tarkoitus mennä kentällä ja mahdollisesti ottaa kuviakin.
Tallille on myös tullut 2 uutta vuokralaista, Welsh poni ja joku muu jota en vielä ole nähnyt.
Muutenkin elämässä tällä hetkellä kaikki todella hyvin ja ollaan käyty myös pari kertaa Juhan kanssa kalassa (silakkaa litkaamassa) ja huomenna sinnekkin jos ehtii kun on jo suunnitteilla mätsärit ja tallille meno, mahdollisesti myös vanhemmille syömään :)
Tänään illalla katsotaan varmaan joku leffa ja juon äidin tekemää simaa ja Juha ottaa mahdollisesti yhden siiderin.

Mitäs sitten vielä..Ei nyt juuri tule pahemmin muuta mieleen, saa kysyä jos joku asia mietityttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti