tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kuulumisia

Kuvia ei ole nyt saatu otettua vähään aikaan mutta olen kyllä tallilla käynyt :)
Mindikin on muutamia kertoja ollut mukana.
Leimu on hyvässä kunnossa ja ollut pirteä ja karvanvaihtokin jo hyvällä mallilla :)

Tänään kun olin ratsastamassa niin tulihan muutamia kevät pörhistelyjä etenkin kun tuuli ja piti "säikkyä" jotain ihan turhaa, höpsö pallero :D

Itsellä ollut myös paljon ajateltavaa kun suunnitelmia on paljon ollut mutta asiat eivät ota sujuakseen ja tuntuu että elämällä on jotain mua vastaan...
On ollut tässä parin kuukauden sisällä pettymyksiä..
Parisuhteessa kaikki kuitenkin suhteellisen hyvin.

Mindi on kasvanut ja on erittäin fiksu neiti edelleen, sunnuntaina onkin ekat mätsärit luvassa :)
Ja enää 1,5kk hänen ekaan trimmiin että saa nähdä miltä hän näyttää siistittynä.
Ollaan lenkkeilty jo 5km lenkkejä ja puistossa käyty myös ja nyt pikkuhiljaa hoksannut että muiden koirien kanssa voi leikkiäkkin.
Sirunkin kanssa tulevat jo suhteellisen hyvin toimeen:)


Kirjoittelen joku päivä enemmän kun jaksan.

Mindi 16vk

4 kommenttia:

 1. Eihän Mindi pääse vielä edes mätsäreihin kun viimeisestä rokotuksesta pitää olla varoaikana 21 vrk? Sekä se ei saisi käydä myöskään koirapuistossa kun sen rokotukset eivät ole kunnossa kun tuo 21 vrk ei täyty. Sekä 4 kk ikäisen pennun kanssa ei todellakaan tehdä 5km hihnalenkkejä, siinä rikkoo vaan kasvavan pennun luuston.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mätsärit siirtyi nyt loppukuuhun. koirapuistossa ollaan käyty jo 12vk rokotuksen jälkeen, sekä ell että kasvattaja sanoi että voi mennä silloin :) Ja myöskin kasvattajan kanssa puhuttu että 5km lenkkejä voi hyvin mennä jos pentu jaksaa, pieni koira on jo suhteellisen kehittynyt tässä vaiheessa.
   Mindin sisko ilm.jo pari kertaa mennyt pidempääkin lenkkiä :D

   loppukuusta nyt siis ekat mätsärit. varoajan täyttyminen oli nyttenkin 3päivästä kiinni.
   Välillä pääsee vapaana juoskemaan,välillä pidempiä hihnalenkkejä ja välillä lyhyitä :)

   Poista
  2. Sinä olet vain vastuuton koiranomistaja kun viet rokottamattoman pentusi koirapuistoon josta muut voivat sairastua! Sekä kannattaa sanoa kasvattajalle että ei kannatta kasvattaa jos ei tiedä edes yksinkertaista perusasiaa kuten rokotusten varoajat tai sitä että pennun kanssa ei lenkkeillä. No en nyt enää ihmettele miksi kasvattaja sinulle suostui pennun myymään. Kannattaisi hankkia edes jonkinlaista tietoa ennen kuin hankkii koiran ja sinulla ei sitä ole. Lisäksi käytät pentua fleksissä jolloin se oppii vetämään ja siitä tulee perinteinen pikkurähjä hihnassa enkä yhtään ihmettele koska et osannut edes edellistä koiraa kouluttaa ja sitten dumppasit sen vaan vanhemmillesi koska et osaa ottaa vastuuta. Rikot vain pennun ja sitten kun se ei enää ole niin kiva niin dumppaat varmaan senkin vanhemmillesi. Olethan sellainen eläintenkierrättäjä että oksat pois. Sinunlaisillesi pitäisi saada eläintenpitokielto tai edunvalvoja.

   Poista
  3. kuule puistossa ollaan nähty muitakin 12-16vk pentuja :D että normaalia viedä siinä iässä.ja kasvattajassa ei ole mitään vikaa. Hänellä on useampi pentue takana ja tottelevaiset terveet koirat.

   Ja pennun kanssa voi lenkkeillä mikäli pentu jaksaa. Ison koiran kanssa ei saa pienenä mennä pitkiä lenkkejä vielä, mutta kun Mindin rotuinen ei paljoa enää muutu, muuta kuin että saa leveyttä ja rotevoituu hiukan.

   Ja Mindin kanssa kuljettiin alkuun hihnalla ja siirryttiin sitten flexiin, jai ei mindi ei vedä hihnassa :D se osaa käyttäytyä ja jopa "rähinöinnin" jokaiselle vastaantulijalle olen saanut jo vähenemään puoleen :D Enkä dumpannut sirua minnekkään, olen edelleen mukana sen elämässä ja olisin tänne sen takaisin ottanut mutta koska kyseinen koira ei kerrostaloon sovellu haukkuherkkyyden vuoksi ja vanhemmat oli lisäksi siihen niin kiintyneitä etteivät siitä enää luopuneet jäi se sinne asumaan ja mindi asuu täällä :)
   En ole eläintenkierrättäjä. Leimu ollu mulla /meillä ja kohta 10vuotta ja siru ollut 5 ja Riiviö(kissa) 2,5vuotta ja demi n7kk. Siru on edelleen ihana ja rakastan sitä ja se myös minua aina kun siellä käyn on niin onnellinen.

   Ei kannata taas anonyyminä päteä kun ei tiedä faktoja.
   Ihme ettei edes ell ole sanonut että pentu olisi rikki kun ollaan 2 käyty rokotuksella ja samalla tutkinut pennun läpi..

   Poista