maanantai 27. lokakuuta 2014

Herra on täällä!:3

Joo siis ollu kyl jo pari päivää ku haettiin se torstaina mutta en oo vaan ehtiny kirjottelee :)
Mutta tosiaan matka sujui hyvin ja ekana iltana liikutin Roksun liinassa ihan vaa ettei jääny seisoo.
Ja tarhaa Leimun kanssa ja hyvin tulevat toimeen vaikka kokoeroa onkin.

Perjantaina ratsastin mutta silloin ei ollut kuvaajaa. Se meni ihan ok mitä nyt laukassa vähän pylly lensi mutta ei ne ees tunnu pukeilta :D
Lauantaina juoksutin sivuohjilla liinassa ja voi kun se on hieno!
Mä en vaan voi uskoa että toi ihanuus on vihdoin mun, otettiin kans rakenne kuvaa ja poseerauskuvia :)
Eilen sitten menin taas hirven (sanotaan välil sitä hirveks ku mulkoilee välil ku hirvi:D)
selkään ja ajattelin että kokeilen samassa josko löytäisin jo jotain nappeja millä Roden saa pyöreemmäks ku kulkenu vaa kaulapitkällä ja toi on nii pitkäkaulane niihin verrattuna mihi oon tottunu et se mun aiempi tyyli et asetan ja pyydän eteen ei toimunu.

No ei siinä sitten loppujenlopuksi mennyt niin kauan kun älysin pian kokeilla ratsastaa sen sisäpohkeen ympäri ja siinähän oli nappula! Ulkoohjan tuki,hevonen sisäpohkeen ympäri ohjan ja pohkeen väliin, saatiin siis jo kivojakin pätkiä:)

Laukassa sitten vain keskityin ylläpitämään laukkaa,tällä kertaa käyttämällä enemmän ääntä kuin raippaa ja eipä sitten tullut yhtään pukkia. Laukka olisi voinut pyöriä paremmin,mutta haluan nytten ensin että pääsee huonoista tavoistaan eroon,ja kun kerran laukka kuitenkin pysyy ilman raippaa niin miksi käyttäisin sitä turhaan?

Laukan jälkeen Roksun ravi olikin jo tosi kiva ja muutaman hyvän pätkän jälkeen annoin ruunalle ohjat, vaikka olisin voinut ravailla seuraavan 2tuntia kun se on vaan niin huippu.:)

Käytiin sitten lopuksi vähän kävelemässä maastossa ja vitsi kun on ihanan rauhallinen maastohevonen,voisi mennä huomenna oikeen kunnon maastolenkin.


5 kommenttia:

 1. Hienosti menette ja on kyllä komea polle:)

  VastaaPoista
 2. Kuinkas Rode voi, onko ollut ihan terveenä? Se on kyllä niin ihana ja persoonallinen hevonen :) terkkuja ja pusuja herralle, ikävä on kova. terv. entinen omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluutko laittaaa säpöä ? nadja.1992@hotmail.fi
   imppari oli ja meni, muuten ollu terve ja voinu hyvin:) ihana hevonen on kyllä <3

   Poista