sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Välipäivitys









                         eteenalas











Hei taas kaikki lukijat! Täällä ruudun toisellapuolella kirjoittaa nyt Julia, sillä Nadja on siinä kunnossa ettei kyllä kirjoita hetkeen mitään. Blogi on nyt jonkinaikaa elellyt hiljaiseloa, koska postaamisen ei ole Nadjalla tosiaan ollut minkäänlaista intoa, eikä kyllä aikaakaan. Toista kertaa Nadja pääsi sairaalasta vasta 13.9 eli perjantaina, ja minulla ei ole ollut tunnuksia tänne, niin siltä ajanjaksolta ei ainakaan ole ollut mahdollisuutta postata. Kommetteihin on nyt täysin turhaa tulla kyselemään syitä sairaalareissuihin, koska eivät kuulu sosiaaliseen mediaan. Sen verran voin sanoa, että mitään onnettomuutta ei varsinaisesti ole sattunut.

Hevosille on järjestetty asianmukainen hoito, mm. minä ja Riina ollaan oltu tallilla. Laitan tähän nyt muutamia kuvia, ettei tue ihan tylsä postaus. Erityisen suuri kiitos kommentoitsijoille jotka ovat jaksaneet positiivisesti täällä kannustaa, KIITOS :) Nadjalla on nyt kaikenlaista, joten ne negtiiviset kommentit eivät varmaan kohenna oloa. Kritiikkiä saa aina antaa kunhan sen tekee asillisesti.
Ja anteeksi miten noi kuvat on ja varmasti väärän kokoisia yms, mutta minä kun en osaa tätä bloggeria käyttää :D

Hyvää alkanutta syksyä kaikille ihaille lukijoille!









8 kommenttia:

  1. Ihanaa saada taas kuulumisia <3! Oot laihtunut tosi paljon! Ja ikävää kuulla et oot ollu sairaalassa :( toivottavasti ei mitään kovin vakavaa :/ tosi asiallisesti Julia kirjottaa, ei uskois 15-vuotiaaksi! Postaathan taas pian kun tykkään tosi kovasti sun blogista :) todella upee Donnastaki tullut, vähän masua on vissiin :D kaikkee hyvää ja kivaa syksyä teijän poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julia on 14.oon mä kai vähä laihtunut..jatkan edelleen painonpudotusta..Kiitos ihanasta kommentista, ja juu donna tollanen lihapulla:D

      Poista
  2. Pikaisia paranemisia sinne :) onkohan kohta tulossa jonkinlaista ulkoasun muutosta? vois piristää blogia ja innoittaa kirjoittamaan ihan uudella innolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. sitten kun jaksaisin tehdä...eli ei ihan lähiaikoina kyllä..bannereita saa lähettää ;) nadja.1993@hotmail.fi

      Poista
  3. Eiks Nadja joskus laittanu et julia olis 17? Mut kivaa että postaat taas :)!

    Aino

    VastaaPoista
  4. onko noi ratsastushousut noi raidalliset, vai ihan vaaan jotkut normi, aika veikeen näköset :)

    VastaaPoista