sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hypättiin.

Tänään tosiaan hyppäsin taas Leimulla:)
Nyt pitäs alkaa viikottain hyppäämään jotta sais treenattu kunnolla ennen ku rupeen kisaamaan:)
Tänään meni ihan ok:)
Leimu ei oikein ollut yhteistyöhaluinen ja laukatessa teki pari stoppia..Mutta kun tultiin ekat esteet niin johan muuttui laukkaaminenki kivemmaksi.
Ei hypätty mitään isoja tänään vaan tavotteena oli hyvä tempo ja hyvät hypyt..Ja seuraavan viikon tavotteet on nyt kyllä puolipidätteiden läpi meno JOKA KERTA ja etäisyydet ja hyppykohta sillä Leimun mielestä on kivaa hypätä se 2m ennen ku pitäs:D
No jokatapuksessa olen tyytyväinen hevoseen:)En jaksa nyt pidempää juttuu kirjottaa kun ei ole kuviakaan.Mutta laitan teidän iloks muutaman vanhan kuvan:)


3 kommenttia:

  1. En ole varma lähetinkö ja mihin postaukseesi lähetin, jos lähetin, että jos voisit kertoa Muddaisten tallilla olevasta Lissusta? Sen kokonimen ja rodun, ja millainen se on luonteeltaan? En ainakaan löytänyt että olisit vastannut enkä mielestäni kovin vanhaan postaukseen laittanut (ja kumpaan blogiisi...) Kiitos jos voit vastata, se auttaisi paljon!

    VastaaPoista
  2. Näin sen kerran siellä kun kävin isän kanssa. Tykästyin vain kovasti siihen ja halusin tietää lisää, kun nimen sain vain kuulla :)

    VastaaPoista